Categories
Uncategorized @sq @en

Zorre Kolagen

kolagen-300x124
Zorre kolagen

Zorre kolagen te kalibrave te ndryshem.

Categories
Uncategorized @sq @en

Kompania ’’Real shpk” lancon faqen e re të internetit

Kompania ’’Real shpk” lancon faqen e re të internetit duke u perfshirë në rrymën e dixhitalizimit( në të cilen është përfshirë që prej 10 vitesh )për të qënë sa më transparent për aktivitetin tonë. Një faqe e cila do tregoj gjithë dinamikat tona  , produktet tona mënyrën tonë të operimit dhe gjithë aktivitetin tonë.

Kjo faqe është një nga mjetet e cila do të tregoj gjithë linjën tonë të prodhimit, që nga fillesat e saj deri në produktin final.

Gjithë produktet do të përshkruhen tek website jonë I ri duke u përpjekur ti paraqesim kujtdo që është i interesuar produktivitetin tonë.