K+G Wetter

makineri

“Të gjitha makinat K + G Wetter jane zhvilluar posaçërisht për industrinë e mishit-përpunuese dhe kanë një gjë të përbashkët:! Qendrueshmeria e tyre, jetegjatesia ,cilesia e makinerive tona. Këto karakteristika, të cilat janë të njohura në të gjithë Gjermanine, Evropë dhe në botë, ofrojne produkte K + G Wetter një raport fantastik çmimi-performance. ”

Real Rexha ofron disa nga makinerite me te mira ne treg te kompanise K+G Wetter.

Disa nga produktet  e K+G Wetter qe ofron Real Rexha:

Kutera mishi

Cuttmix 200 L

[auto_thumb width=”130″ height=”140″ link=”” lightbox=”true” align=”left” title=”” alt=”Cutmix 200L” iframe=”false” frame=”true” crop=”false”]http://www.real-rexha.com/wp-content/uploads/12-0032-4.jpg[/auto_thumb]

[auto_thumb width=”130″ height=”140″ link=”” lightbox=”true” align=”left” title=”” alt=”Cutmix 200L” iframe=”false” frame=”true” crop=”false”]http://www.real-rexha.com/wp-content/uploads/cut-mix-200-L.jpg[/auto_thumb]

 • Shpejtesi perzierje para dhe mbrapa.
 • Opsione automatike per proceset dhe kohen
 • Pa zhurshme operohet me pajisje ngarkimi hidraulike
 • Sistem preresish WMK

 


Cuttmix 120 L

[auto_thumb width=”130″ height=”140″ link=”” lightbox=”true” align=”left” title=”” alt=”Pult komandimi” iframe=”false” frame=”true” crop=”false”]http://www.real-rexha.com/wp-content/uploads/476954_c2bd1a7df00e603f3096821988ad8368.jpg[/auto_thumb]

[auto_thumb width=”130″ height=”140″ link=”” lightbox=”true” align=”left” title=”” alt=”Cutmix 120L” iframe=”false” frame=”true” crop=”false”]http://www.real-rexha.com/wp-content/uploads/cut-mix-120-L.jpg[/auto_thumb]

Perpunues mishi te te gjitha formave per sasi te medha mishi

 • Sensor tempterature
 • Depozitim per mbushje maksimale
 • 2 Shpejtesi per depoziten
 • 6 Preres te rregullueshem

Kutera per perpunimit e mishit ne mase per sasi me te vogla te gjitha i gjeni tek Real Rexha :

Cuttmix 90 L, 70 L, 50 L, 45 L,33L


Grindera qe mund ti gjeni tek Real Rexha

Mixer Grinder 200 MM Type 438

[auto_thumb width=”130″ height=”140″ link=”” lightbox=”true” align=”left” title=”” alt=”Pult kontrolli” iframe=”false” frame=”true” crop=”false”]http://www.real-rexha.com/wp-content/uploads/grind.jpg[/auto_thumb]

[auto_thumb width=”130″ height=”140″ link=”” lightbox=”true” align=”left” title=”” alt=”Grinder 200 MM” iframe=”false” frame=”true” crop=”false”]http://www.real-rexha.com/wp-content/uploads/showroom-mw-u200.jpg[/auto_thumb]

Grinder  grires mishi per industrine ushqimore me kapacitet deri ne 700 kg

 • Miksera te ndare dhe te vecuar
 • Zbrazja e menjehereshme operim hidraulik
 • Panel kontrolli me touch
 • Shpejtesi ne proceset e grirjes se mishit

Grinder grires mishi E130 MM/ G160

[auto_thumb width=”130″ height=”140″ link=”” lightbox=”true” align=”left” title=”” alt=”Grinder E 130 MM/ G160″ iframe=”false” frame=”true” crop=”false”]http://www.real-rexha.com/wp-content/uploads/showroom-ww-e130_ob.jpg[/auto_thumb]

 • Grires mishi me performance te larte deri ne 60kg per minute
 • Panel kontrolli te integruar ne pajisje
 • Perberje Stainless Steel

 


Grinder grires mishi E114

[auto_thumb width=”130″ height=”140″ link=”” lightbox=”true” align=”left” title=”” alt=”Grires Mishi E114″ iframe=”false” frame=”true” crop=”false”]http://www.real-rexha.com/wp-content/uploads/showroom-maw-d114.jpg[/auto_thumb]

 • Grires mishi me performance te larte deri ne 65kg per minute
 • Panel kontrolli te integruar ne pajisje

 


Grinder grires mishi E32 Type 640

[auto_thumb width=”130″ height=”140″ link=”” lightbox=”true” align=”left” title=”” alt=”Grires Mishi E114″ iframe=”false” frame=”true” crop=”false”]http://www.real-rexha.com/wp-content/uploads/showroom-ew-e32.jpg[/auto_thumb]

 • Grires mishi per perdorim te perditshem
 • Perberje Stainless Steel
 • Kontroll te temperatures se makinerise

Per me shume informacion dhe produkte te tjera klikoni tek http://www.kgwetter.de