Makineri te perdorura

makineri_perdorurKuter Kilia, 100 litra

Manteli  inoks, me tavë gize, me kapak amortizues të zhurmave, me 6 thika, me dy shpejtësi të thikave dhe dy shpejtësi te tavës, me tregues te temperaturës se brumit, me nxjerrës automatik te masës.