Materiale per prerjen e mishit

makineri prereseFoto prerese 3Foto prerese 2

 

Lëvrojme materiale te ndryshme prerese me cilesi te garantuar te firmes gjermane ZICO, me nje eksperiencë shumevjecare nga viti 1866. Gama e produkteve perfshin thika, parathika, sita për makineri grirese të të gjitha llojeve dhe madhesive, si edhe thika speciale për makineritë e tipit kuter.

Gjithashtu levrojme edhe flete prerëse për të gjitha llojet e sharrave shirit që perdoren në industrine e mishit.

Se fundmi kemi shtuar gamen e materialeve prerëse me thika profesionale, prodhim gjerman për prerjen dhe qërimin e të gjithe llojeve të mishit.