Bizerba

Firma Real është që nga viti 2010 perfaqesuese e firmes së njohur gjermane BIZERBA, që ështv lider boteror i teknologjise së peshimit dhe etiketimit të produkteve ushqimore dhe jo-ushqimore dhe ka nje eksperience gati 150-vjecare

Produktet e firmës Bizerba që ne ofrojmë perfshijne peshore të llojeve tv ndryshme duke filluar nga peshoret e marketeve me etikete vetvngjitvse ose kupon dhe deri te peshoret industriale për magazina, fabrika etj. me kapacitet të lartë peshe.

Pervec peshoreve ne ofrojme edhe fetatrice ose makina prerese në feta pvr produkte te ndryshme ushqimore si mishi, sallami, djathi, buka etj.

Peshore marketi Model SCII_7Peshore marketi BIZERBA SC II 800 (system class)  me display LCD 7” ne anen e klientit për reklame ose prezantim te produkteve, Sistem Microsoft Windows CE, Procesor i fuqishvm 400 MHz, Karte rrjeti Ethernet 10/100 Mbit/s për komunikim me peshore të tjera ose pc, Mundesi programimi e 17.500 artikujve me barcode, date prodhimi dhe skadencë, cmim, emërtim i shpejte, përdorim i thjeshtë pa njohuri paraprake.

 

 


Fetatrice manuale Model VS11

Fetatrice manuale Model VS 11 per dyqane, kompakte dhe me cmim të favorshem.

 

 

 


Fetatrice Model GSP_HD

Fetatrice automatike Model GSP HD per supermarkete. Shume funksionale me slite të pjerrët dhe e thjeshte për përdorim. Me teknologjine me të fundit dhe shume ekonomike në konsumin e energjise.

 

 


 

Etiketuese automatike Model GLM_EEtiketuese automatike për etiketimin e produkteve te ndryshme. Për përdorim nv ndërmarrje tregtuese, punishte apo ndërmarrje industriale. Mund të perdoret si njesi me vete apo të integrohet në linja prodhimi. Tre versione për kapacitete të ndryshme prodhimi:

Me peshore te integruar
– GLM-E 20         25 paketime në minute
– GLM-E 30         35 paketime në minute
– GLM-E 40         50 paketime në minute

Pa peshore
– GLM-E              deri 70 paketime ne minute