Te tjera

  • Tela klipi alumini per lidhjen e sallamit, per te gjitha llojet e makinave klip si Technopack, Polyclip etj.
  • Amballazh plastik per paketim me vakum ose gaz per te gjitha llojet e makinave paketuese nga ato te tavolines dhe deri te termoformueset industriale.