Zorre artificiale & Kolagen

foto re re zorre artificialeLevrojme te gjitha llojet e zorreve artificiale qe perdoren ne industrine e perpunimit te mishit. Partneri yne eshte firma gjermane KALLE, qe eshte nje nga lideret boterore ne prodhimin e zorreve artificiale. Gama e produkteve shtrihet duke filluar nga zorret tradicionale fazer per produkte te tymosura, zorret poliamid me disa shtresa per produkte te ziera dhe delikate e deri te zorret artificiale prej tekstili ose produktet inovative qe i transmetojne ngjyren, aromen ose shijen prodhimeve te mishit

img_kalle_logo