• Miresevini te Real Shpk

    Miresevini te Real Shpk

  • Teknologji e Avancuar

    Teknologji e Avancuar

  • Cilesi e Garantuar

    Cilesi e Garantuar

  • Peshore Bizerba
  • Sistem Webomatic

Partneret tanë

Partneret tanë

Në ecurinë e punës sonë, një rol te rëndësishëm luan edhe bashkëpunimi i frytshëm dhe partneriteti me shoqëri të tjera, bashkëpunim i cili është shoqëruar kurdoherë me besim te dyanshëm dhe përparime…Me shume →

Gama e Produkteve

Gama e Produkteve

Përveç gamës së gjerë të makinerive dhe pajisjeve, ne lëvrojmë edhe shumë lëndë ndihmëse, që i shërbejnë procesit teknologjik në prodhimin e sallamit dhe nënprodukteve…Me shume →

Servis

Servis

Ne repartin tone te servisit, ne riparojmë dhe kryejmë remonte kapitale për te gjitha makineritë e pajisjet që lëvrojmë dhe që përdoren në industrinë e përpunimit të mishit, e me gjerë…Me shume →

Peshore Bizerba

Peshore Bizerba

Firma Real eshte qe nga viti 2010 perfaqesuese e firmes se njohur gjermane BIZERBA, qe eshte lider boteror i teknologjise se peshimit dhe etiketimit te produkteve ushqimore dhe jo-ushqimore dhe ka…Me shume →