Makina te Tjera

Real ofron:logo lart
Makineri për përpunimin e mishit dhe nënprodukteve te tij,
nga firmat gjermane me te njohura ne llojin e vet.

logo e madhe lartINJEKTORE

PI 9/17—PI 11/21
PI 9/17—PI 11/21

 

 • Injektorët PI9 dhe PI 17, si dhe PI 11 dhe PI 21, janë ideuar për punishte sallami për injektimin dhe prodhimin e proshutës me mish me dhe pa kockë.
 • Makina të prodhuara me teknologji dhe cilësi të lartë.
 • Banda transportuese, për pastrim,  nxirret lehtësisht jashtë makinës.
 • Ndërrimi gjilpërave kryhet brenda disa sekondave.
 • Me sistem filtrimi dhe para filtrimi.
 • Me panel komandimi me tastatur te sheshte.
 • Shërbimet për mirëmbajtje janë minimale.

 

 

 

 


PI 54/105 MC2R
PI 54/105 MC2R

 

 • Injektor krejtësisht automatik.
 • Ingranim direkt përmes lëvizjeve servo.
 • Kokë gjilpërash për punë me precizion me heqje të shpejtë të urës mbajtëse.
 • Para filtër me vrojtim elektronik.
 • Pajisje filtrimi automatik.
 • Parametrat te rregullueshëm sipas dëshirës.
 • Panel Touch Screen, me ngjyra dhe 99 programe.
 • Taktet te rregullueshme nga 1-50/min.
 • Ne seri USB/Ethernet dhe CAN-Bus.

 

 

 


produkt 3 b
PI 102/236—258—354 /MC2R
produkt 3 a
PI 102/236—258—354 /MC2R

 

 • Injektor Günther për industri, krejtësisht automatik me pune servo.
 • Përveç sa më sipër (PI54), rendimenti i punës është shumë më i lartë.
 • Banda lëvizëse me material special që shkëputet lehtësisht nga makina.
 • Panel Touch Screen me 99 programe me rregullim të lartësisë së punës sipas dëshirës nga 40 ne 190 mm ose 40-220 mm.
 • Injektim me precizion të lartë.
 • Qëndrimi Stand-by i presionit dhe kokën e gjilpërave në mënyre automatike.

 

 

 


GPA 150—600K
GPA 150—600K

TUMBLER

 • Me masazhatorin GPA, prodhohen produkte me vlera të larta ushqimore.
 • Përdoren në shumë procese teknologjike, si masazhim, përzierje, kriposje, marinim e tj.
 • Lëvrohet edhe me mantel ftohës, për mbajtjen e temperaturës 0-20C gjate gjithë kohës së punës.
 • Për tumbler mbi 300 litra, si opsion, pajisen edhe me elevator ngritës për kazanë 200 l.
 • Paneli komandimit me kompjuter me shume programe.

 

 

 

 

 


GPS 1250—2500
GPS 1250—2500

 

 • Tumbler me volum të madh deri në 2.500 l, ku përqindja e shfrytëzimit të barabanit është mjaft e larte, deri ne 70%.
 • Kazani mund të mbushet drejtpërdrejtë nga kapaku ose edhe përmes një  pompe vakumi, nëpërmjet një tubi të posaçëm.
 • Zbrazja është e lehtë, duke ruajtur produktet nga dëmtimi.
 • Mbetjet pas punës janë shume te pakta dhe larja është e thjeshte.
 • Panel Touch Screen 5,7“, me ngjyra dhe 99 programe të regjistrueshme sipas dëshirës.
 • Shumë parametra mund të regjistrohen me saktësi, si koha e përgjithshme, pauza, temperatura, këndi i punës, shpejtësia dhe drejtimi i rrotullimit të barabanit, e tj.
 • GUNTHER

 

 

 

Për më shumë informacion klikoni në faqen e internetit: www.guenther-foodtech.de


logo magurit ne mes te faqes

                                                                                                 TRANXE PRERESE

Fromat 041 eco/profi
Fromat 041 eco/profi

 

 • Tranxhe prerese mishi te ngrire püer punishtet e vogla dhe te mesme te prodhimit te sallamit
 • Pret shumicen e formave te ndryshme te mishit ne kubike ose shirita gjatesore
 • Temperatura e mases qe pritet deri—25oC.
 • Ideal per prerje qe lejojne perpunimin e metejshem ne grires apo direkt ne kuter.
 • Rendimenti 900 kg per variantin eco dhe 1500 kg per variantin profi.
 • Madhesia e prokatit qe perpunohet deri 480 x 250 x 750 mm.

 

 

 

 


Fromat 053
Fromat 053

 

 • Tranxhe prerëse për mish te ngrire me rendiment te larte ne vazhdimësi.
 • Kryesisht për fabrika për përpunimin e mishit, mesatare dhe të mëdha.
 • Rendimenti deri 4 ton/orë.
 • Si opsion, lëvrohet edhe me koka prerëse të ndryshme tërthore.
 • Madhësia e prokatit qe pritet 480 x 250 x gjatësia e formës.
 • Elevator ngritës me ajër
 • Pajisje hidraulike për fiksimin e copës gjatë prerjes.
 • MAGURIT LOGO

 

 

 

Për më shumë informacion klikoni në ne faqen e internetit: www.magurit.de


produkt 8
Furre sallami Bastra

FURRAT

 • Furrat Bastra janë të njohura në shumë vende të botës. Në mbi 80 shtete janë lëvruar rreth 75.000 furra të madhësive të ndryshme.
 • Edhe tek ne, në Shqipëri e Kosovë vlerësohen shumë pozitivisht dhe janë ne funksion te plote rreth 90 furra, kryesisht me 1 karrelë.
 • Të gjitha agregatet, lëvrohen me kompjuter të llojeve të ndryshme, ku mund të regjistrohen të gjithë parametrat që kërkon një furre moderne.
 • Agregatet tymues janë të shumëllojshëm dhe mund të porositen me tallash, prokat druri katërkëndësh (me friksion) ose me tym te lëngshëm.
 • Më të zakonshmet janë furrat me një karrelë, por sipas dëshirës mund te lëvrohen edhe me dy ose me shume karrela.

 

 

 

produkt 8b
Furre sallami Bastra

 

 • Furrat janë për punim universal, ku mund te trajtohen te gjithë llojet e sallameve e proshutave.
 • Proceset kalohen automatikisht, duke siguruar skuqjen e produktit, tharjen, tymosjen, zierjen, maturimin, pjekjen, evakuimin etj.
 • Gjate dinamikes së punës, maten me saktësi temperatura e dhomës se furrës dhe e brendësisë së produktit që trajtohet, niveli i lagështisë, si edhe shumë parametra të tjerë, te cilët sigurojnë prodhimin e produkteve me cilësi të lartë.

logo_bastra

 

 

 

Për më shumë informacion klikoni në faqen e internetit: www.bastra.de


logo mbi produktin 9

                                                                           LIDHESE KLIP

Star 800
Star 800

 

 • Klip dore me ajer, universal, per punishtet e sallamit.
 • Lidh zorre me  diameter 25-120 mm.
 • Lidhja eshte e sigurte dhe nuk demton zorren.
 • Si opsion ofrohet edhe me paisje per vendosje automatike te vareses prej spango

 

 

 

 

 


CDC 800
CDC 800

 

 • Klip dysh 1/2 automatik.
 • Lidh pa problem zorre me diameter deri 115 mm.
 • Prerje automatike, me ajer, per cdo njesi ose cdo 2,3 apo me shume porcione.
 • Si opsion ofrohet me vendoses automatik te spangos varese.

 

 

 

 


CDC 800
CDC 800

 

 • Klip dysh automatik.
 • Vendos klip te sigurte per kaliber 30-115 mm.
 • Perdoret me sukses per kaliber te madh, prodhim ne zinxhir (disa sallame bashke) ose per zorre unaze.
 • I parapregatitur per paisje qe vendosin varesen e spangos dhe/ose paisje per vendosjen e etiketes ne sallam.

 

Capture

 

 

Per me shume informacion klikoni ne: www.cliptechnik.de