Ereza – Aroma – Preparate

7.kks real rexha partnere

ereza aroma preparate fotoFirma  Real levron kryesisht erëza dhe përzierje erëzash, aroma dhe preparate për industrine e përpunimit të mishit dhe të sallamit. Ne bashkepunojme ngushtë me firmen gjermane KKS KARL KONRAD, që ka mbi 60 vjet eksperience në këtë fushë. Erezat dhe perzierjet si edhe preparatet janë te një cilësie të lartë dhe të certifikuara sipas standartit IFS (International Food Standard). Ato ndihmojne në rritjen e cilësisë së prodhimeve tuaja dhe bejnë e mundur rritjen e rendimentit dhe uljen e kostove në prodhim.

 

aroma tymi fotoAROMA TYMI
Levrojme gjithashtu aroma tymi nga firma më e njohur RED ARROW, USA.

Këto lloj aromash jane krejtësisht natyrale dhe nuk permbajnë lëndë të demshme si tymi i zakonshëm. Mund të përdoren si në produktet e mishit ashtu edhe ne produkte te tjera si djathi, brumi, salcat etj.

 

10.red arrow reaql rexha partnere