Makina Paketimi

Real ofron:logo lart
Makina paketimi per produkte ushqimore
te firmes se njohur gjermane WEBOMATIC

webomatic

easyPACK-mk²
easyPACK-mk²
 • Paketuese e vogël për gjithëshka.
 • Modeli Webomatic i suksesshëm, për paketim te shpejte te materialeve te freskëta, ne rrjetet e marketeve e supermarketeve.
 • Konstruksion me material inoksi cilësor.
 • Me vakum te fuqishëm dhe si opsion edhe me gaz dhe Soft-Air për ruajtjen e produktit gjate paketimit.
 • Me pompe vakumi intensive (Busch) 18 m³/h
 • Përdorim i lehte, vetëm me mbyllje të kapakut.
 • Makine një fazore, e cila mund te vihet në punë në çdo ambient.

 

 

 


E 15 basic
E 15 basic
 • Paketuese e vogël me rendiment të lartë.
 • Nëse ju e keni ne përdorim dhe nuk doni te hiqni dore nga paketimet me rendiment te larte, atëherë E 15 basic dhe C 15-HL janë pikërisht makinat e duhura për ju.
 • Këto paketuese gjejnë përdorim te gjere në supermarkete, punishte e fabrika mishi e qumështi, por edhe ne mjekësi e deri ne banka dhe paketimet nën vakum në industrinë elektronike.
 • Si opsion, lëvrohen edhe me gaz dhe Soft-Air.
 • Rendimenti deri ne 2.500 kg/h
 • Porcionimet nga 5 deri ne 30.000 g
 • Precizion i larte i porcionimit, ne saje te teknologjise me shnek, prodhime te shtepise VEMAG
 • Lidhet me te gjitha makinat ndihmese, si klipa e tj.

 

 


SuperMax
SuperMax
 • Në prodhimet e Webomatic, SuperMax zë një vend shume te veçante, si makine me rendiment të lartë.
 • Përmbush te gjitha kërkesat e njësisë tuaj prodhuese, duke realizuar çdo dite, sasi te konsiderueshme paketimesh me cilësi maksimale.
 • Kjo makine, ne bashkëpunim me firmën udhëheqëse ne bote Busch, ka realizuar një pompe vakumi te posaçme për SuperMax, që përmbush më së miri te gjitha kriteret për punë optimale, te përditshme.

 

 

 

 


E 30
E 30
 • E projektuar në disa variante, sipas kërkesës së blerësit.
 • Makina standarde, arrin te paketoje pa problem produkte deri ne 200 mm thellësi.
 • Version tjetër është për produkte deri ne 300 mm
 • Me versionin multi, paketohen ne mënyre ideale produkte te lëngshme ose pastoze, të cilat përdoren gjerësisht ne sektorët „Cuisine-Sous-Vide“
 • Prodhuar me materiale te qëndrueshme ndaj lëndëve agresive, si p.sh. shëllira e djathit

 

 

 

 


duoMat 450/650/850
duoMat 450/650/850
 • Paketuese me dy dhoma, me 3 madhësi, ne variantin Clean Design.
 • Makina është e ndërtuar me materiale speciale, te cilat mund te lahen plotësisht me shkume dhe ujë.
 • Panel komandimi TFT, ku te gjithë parametrat jepen me prekje ne ekran. Ekrani me rezolucion te larte (afërsisht 94 x 54 mm)
 • Me sensorë vakumi për arritjen e vlerave absolute, te riregjistruara ne panel.
 • Zgjedhja e gjuhëve te ndryshme ne kompjuter (edhe shqip).

 

 

 

 


ST 40/60-II
ST 40/60-II
 • Makinë për paketime ushqimore në qese që mblidhen, duke marrë formën e  produktit.
 • Përpunon paketime me formate deri 400×600 mm dhe peshe max. 25 kg
 • Realizon rreth 6 takte/min.

 

 

 


ML-C 2600
ML-C 2600
 • Teknologji paketimi me termoformim dhe Clean Design.
 • Nuk kërkon shume vend dhe megjithatë realizon rendiment dhe cilësi te lartë.
 • Me shumë opsione, vakum, gazifikim, njohje të logos, mundësi per tu lidhur dhe bashkëvepruar me pajisje etiketimi, peshimi e tj.
 • Panel Mitsubishi 5,7“, me ngjyra.
 • Për film te bute ose te forte deri ne 600 my.

 

 

 

 


ML-C 3600
ML-C 3600
 • Përveç parametrave te ML-C 2600, ka këto karakteristika te tjera:
 • Pompe vakumi Busch 250 m³/orë.
 • Panel Mitsubishi, me ngjyra 8,4“, në shumë gjuhë (edhe shqip).
 • Për film te bute ose te forte deri ne 800 my
 • Gjatësia, sipas opsioneve, 4.550-10.000 mm
 • Me motorë Servo, për precizion te larte te lëvizjes së hapit, e tj.
 • Makina legjendare Robot 500, eshte makina mbushese e sallamit e prodhuar me shume here ne bote
 • Makina me e vogel me shnek e serise ROBOT-VEMAG
 • Rendimenti deri ne 2.500 kg/h
 • Porcionimet nga 5 deri ne 30.000 g
 • Precizion i larte i porcionimit, ne saje te teknologjise me shnek, prodhime te shtepise VEMAG
 • Lidhet me te gjitha makinat ndihmese, si klipa e tj.

ML-C 5600
ML-C 5600
 • Makine me termoformim me parametra më të avancuar se dy makinat e mësipërme.
 • Me pompe vakumi Busch 250 m³, e instaluar ne makine, ose me kapacitet me te madh, e instaluar jashtë makinës.
 • Përdoret film i bute ose i forte deri ne trashësinë 1.200 my.
 • Gjatësia, sipas opsioneve, 5.260 deri 19.500 mm.
 • Panel Touch screen Mitsubishi 12,1“, me ngjyra, ne shumë gjuhë (edhe shqip).
 • Gjeresia e filmit nga 322 deri 562 mm

 

 

 


TL 300
TL 300
 • Makine 1/2 automatike për paketimin me vakum dhe gaz, te produkteve ushqimore me vaskete te parapërgatitur.
 • Gjen përdorim te gjere ne paketimin e mishit, peshkut, produkteve te detit, prodhimeve feinkost, djathit, zarzavateve e tj.
 • Përdorim i thjeshte, komandim me panel Touch Screen në shumë gjuhë (edhe shqip).
 • Si opsione, ofrohen paketimet atraktive Inline-Cut ose Pseudo-Skin.
 • Për vasketa prej materialeve të ndryshëm plastike, kartoni, alumini, në forma të ndryshme katërkëndëshe, te rrumbullaket e tj.

 

 

 

 


TL 500
TL 500
 • Makine plotësisht automatike, industriale, për paketime me vakum dhe gaz, te produkteve ushqimore me vaskete te parapërgatitur.
 • Gjen përdorim te gjere ne industrinë e paketimit te mishit, peshkut, produkteve te detit, prodhimeve feinkost, djathit, zarzavateve e tj.
 • Rendimenti deri ne 3.600 paketime në orë.
 • Komandimi me panel Touch Screen në shumë gjuhë (edhe shqip)
 • Si opsione ofrohen paketimet atraktive Inline-Cut ose Pseudo-Skin.
 • Për vasketa prej materialeve të ndryshëm plastike, kartoni, alumini, ne forma te ndryshme katërkëndëshe, të rrumbullaket e tj.

 

 

 

Per me shume informacion klikoni ne faqen e internetit: www.webomatic.de